Aanmelden NK voor Saunameesters 2023

Op deze pagina kun je je inschrijven voor de Nederlandse Kampioenschappen voor Saunameesters 2023

Het inschrijfgeld bedraagt 50 euro. Meld je je naast een solosessie ook nog aan voor een duosessie dan bedraagt het inschrijfgeld 75 euro.

Bij inschrijving word je ook lid van de saunameestervereniging. Voor het lidmaatschap en deelname aan de wedstrijd gelden een aantal voorwaarden. Lees deze s.v.p. goed door.

• De jaarlijkse contributie bedraagt 50 euro
  • Het contributiejaar loopt van 1 januari t/m 31 december
  • De duur van het lidmaatschap is minimaal 1 jaar
  • Het lidmaatschap wordt jaarlijks stilzwijgend verlengd
  • Beëindiging van het lidmaatschap schriftelijk uiterlijk 30 november van ieder kalenderjaar
  • Restitutie van contributie bij voortijdige beëindiging lidmaatschap zal niet worden verleend
  • Om deel te kunnen nemen aan het kampioenschap moet je minimaal 3 maanden ervaring als saunameester hebben en regelmatig opgietingen verzorgen.
  • Tijdens de wedstrijden kunnen er foto’s genomen worden. Je geeft bij aanmelding toestemming dat deze foto’s gepubliceerd kunnen worden op de website, facebookpagina of andere media van de saunameestervereniging.

Geboortedatum*

In welke sauna verzorg je nu de opgietingen?

: Geef hieraan of je je aanmeld voor een Solo of een Duo sessie.

Je hebt aangegeven dat je je aanmeld voor een Duo sessie.
    Toets hieronder de gegevens van je duopartner in.

Geboortedatum duopartner*

In welke sauna verzorgt de duopartner de opgietingen?

Ik heb de voorwaarden hierboven gelezen en ga daarmee akkoord.